com-hem.PNG

Det som hände efteråt

Detta problem tog Com Hem 2 månader att lösa, jag hade fortf. kvar abonnemanget då bindningstiden inte ännu hade gått ut. Jag fick tillslut ett mail om att problemet var fixat men hade då betalat i 3 månader för en uppkoppling jag inte hade. Som kompensation bjöd dom på tv abonnemanget 1 månad ca 250kr.

Varför man inte bör välja Com Hem

Nu har jag haft Com Hem i ca 1 och ett halft år. Från början var det 100Mbits (Bredband XXL) och då låg hastigheten på ca 60-80Mbits på bredbandskollen, helt okej.

Sen bytte jag till 200Mbits (Bredband 200) och i början låg den på ca 120-150Mbits, Bra. Dock nu dom senaste månaderna så har hastigheten droppat mer och mer. ner till 70Mbits, ner till 40Mbits men det har fortf. funktat.

Nyligen (ca 1-2mån tillbaka) började det bli svårt att kolla på 720p videos på youtube, man fick stanna å buffra, vänta å sen kolla, detta kunde jag leva med.

Men de senaste 2-3 veckorna har det gått från att 480p strömmar funktat till att inte ens 280p videos går att se. Förr förra veckan hade jag runt 25Mbits enligt bredbandskollen, förra veckan ca 15-20 Mbits. Nu är det nere på runt 5-10Mbits.

När jag pratade med supporten så skulle dom lösa det, men idag fick jag höra att dom inte kommer göra något innan den 21 oktober, ingen snack om kompensation eller något. När jag frågar hur och om jag kan byta till Framtidens bredand som intsallerats och aktiveras imorn via ComHem så ber dom mig ringa ett nr som finns under framtidensbredband.se under comhem sidan. Dock så leder det numret till en kundtjänst med 2 alternativ, support bredband/tel, support tv, vilket suger för jag ville veta hur man beställer.

Så nu from. imorgon 11 oktober har jag beställt bredband via fiber (äntligen) 100/100, absolut inte via comhem igen och inte nog med det, jag sparar ca 150:- i månaden då Bahnhof är billigare.

Så skaffa in Comhem om du inte måste, iaf. inte längre än ett år för hastigheten blir sämre på ungefär samma sätt som än dator blir äldre och långsam.


Publicerad: 2011-10-10 15:15:00

Andra artiklar

Nedan finner du ett urval av ett noga slumpartade artiklar som skall få dig att vilja läsa mer. 


Kommentarer