Minecraft server

Kommer i en framtid nära dig =)

Det råder just nu lite oklarheter i vad som händer när bukkit lägger ner och vilka alternativ det finns. Är det någon som har bra kolla får du gärna höra av dig till @gudorian på twitter.
Servern står avstängd just nu men finns det intresse kan jag sätta upp en vanilla server under tiden med white-list som ni kan spela på. 

Server white-list only until I've got time to update the public server and everything. It will be back, but atm I don't have the time. 

Ologiskt.com's Minecraft Server.

Här finner du all information om Ologiskt.com's Minecraft server, i blocket till höger ser du information om online-status, ip m.m.

Info

Servern hostas på en 100/100 Mbits Fiber uppkoppling.

Bukkit är installerat samt ett antal plugins, du kan se vilka i blocket till höger.
Idag finns ingen white-list men WorldGuard är installerat för att skapa skyddade regioner, detta kan dock komma att ändras. För att vara säker på att du hamnar på white-listen om detta läggs till så registrera ett konto på Ologiskt.com genom att klicka här, obs. att du måste ange ditt Minecraft alias.

För frågor, requests eller support så använd forumet.© Ologiskt.com - Alla rättigheter reserverade - Sidan använder cookies